Dit wil je weten over sales

 • Buiten werken? Bekijk hier de leukste banen!

  Honderdduizenden mensen volgen elke dag hetzelfde ritueel: opstaan, douchen, aankleden en vervolgens met de auto of de fiets naar kantoor. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar kantoorbanen zijn niet voor iedereen weggelegd.Hoe zou het zijn als je lekker buiten kunt werken? Helaas zijn er weinig leuke beroepen waar dit het geval is. Maar niet getreurd, wij hebben de leukste banen waar je buiten werkt op een rijtje gezet!

  Lees meer

 • Ik vind mijn werk niet leuk: tips om er iets aan te doen!

  In de ideale wereld hebben we allemaal de perfecte baan met een goed salaris en veel vrijheid. Helaas is de realiteit vaak nét even iets anders. Hoe vaak hoor je mensen om je heen niet zeggen “ik vind mijn werk niet leuk, ben er echt klaar mee!” Ons advies: stop met zeuren, het is tijd om er iets aan te doen! Nu is ontslag nemen of op zoek gaan naar een nieuwe baan altijd een optie, maar probeer in de tussentijd deze tips toe te passen. Je zult zien dat het leven er direct een stukje beter op wordt!

  Lees meer

 • Nuon Sales Force ervaring van Joop Lebbink

  Mogen we je voorstellen aan Joop Lebbink: Verkoopleider Consumentenmarkt in de regio Noord-Holland. Joop werkt al ruim 3 jaar bij Nuon Sales Force en is dé gangmaker op de werkvloer. Benieuwd naar Joop zijn ervaringen bij Nuon Sales Force? Lees dan verder!

  Lees meer

 • Je eigen salaris bepalen? Sales is the answer!

  Je hebt geen universiteitsdiploma nodig om aan een goed betaalde baan te komen. Met een baan in de sales kunnen je maandelijkse inkomsten flink oplopen. Niet voor niets dat de functie ‘sales manager’ in de top 25 best betaalde banen staat*. Maar wat heb je nodig voor een baan in de sales?

  Lees meer

 • 6 handige sollicitatietips

  Als je de eerste hindernissen van het sollicitatieproces hebt overwonnen volgt de belangrijkste en laatste stap: het sollicitatiegesprek. Doormiddel van onderstaande tips ben jij optimaal voorbereid op jouw sollicitatie.

  Lees meer

 • Sales tips van de beste verkopers

  Welk je beroep je uiteindelijk ook kiest, de skills die je leert tijdens een salesbaan komen overal van pas. Maar welke skills maken jou tot die ultieme sales goeroe? Lees hier de 3 sales tips van de beste verkopers van de Nuon Sales Force:

  Lees meer