Dit wil je weten over sales

 • Werken als Teamleider B2C Zwolle bij Nuon Sales Force

  Van showbizz naar sales. Ronald Nijboer had nog nooit wat verkocht, maar solliciteerde acht jaar geleden toch op een salesfunctie bij Nuon Sales Force (NSF). Nu is hij Teamleider Zwolle B2C. Wat voor teamleider is hij? “Eigenaarschap is wat ik mijn team bij wil brengen. Ik wil best helpen, maar je moet het zelf doen.” Lees het interview met Ronald hier.

  Lees meer

 • Werken als Teamleider B2B Zwolle bij Nuon Sales Force

  Het grootste team van Nuon Sales Force (NSF), team Zwolle, wordt geleid door Michel van Zadelhoff. Wat voor teamleider is hij? “Ik vind het belangrijk dat ik iedereen bij voornaam ken. Ik ken zelfs de ID-nummers”, aldus Michel. Lees het interview hier.

  Lees meer

 • Werken als Teamleider B2C Arnhem bij Nuon Sales Force

  Zeven jaar geleden stond Birol Dulkadir op het punt de handdoek in de ring te gooien na twee weken werken als vertegenwoordiger bij Nuon Sales Force. Nu is hij teamleider van de vestiging in Arnhem. ”Door het vertrouwen dat mijn teamleider uitsprak over mij kreeg ik het niet over mijn hart om te stoppen, dus ik ging harder mijn best doen.” Lees in dit interview hoe Birol stappen heeft gemaakt binnen NSF en wat voor teamleider hij is.

  Lees meer

 • Werken bij Nuon Sales Force als Teamleider Consumentenmarkt Weesp

  Barbecues, feestjes, teamuitjes, Ruben is de man bij Nuon Sales Force (NSF) die dat allemaal regelt. Daarnaast is hij teamleider van het team dat de consumentenmarkt benadert in Noord-Holland. Wat voor teamleider is hij? “Ik ben absoluut niet van de processen, moeilijke toestanden en al helemaal niet van de moeilijke woorden. In mijn team ben je vrij.” Maak kennis met Ruben in dit interview!

  Lees meer

 • Werken bij Nuon Sales Force als Trainer

  Training en opleiding is een belangrijk onderdeel van werken bij Nuon Sales Force. Hoe ziet het trainingsprogramma eruit? En wie geeft de trainingen? Maak in dit interview kennis met onze mindset trainer Janet Herraiz! "Als je zelf controle wil hebben over je eigen leven moet je hier komen werken."

  Lees meer

 • Werken bij Nuon Sales Force als Callcenter Teamleider

  Tim Wipprecht zette dit jaar een heel nieuw callcenter team op bij Nuon Sales Force (NSF) in Weesp. Hoe heeft hij dit ervaren? En wat voor teamleider is hij eigenlijk? "Als een echte people manager is de sfeer voor mij heel belangrijk.", aldus Tim. Lees het volledige interview.

  Ontmoet Tim

 • Werken bij Nuon Sales Force als Assistent Teamleider

  Franz van der Wiel, Assistent Teamleider MKB Gelderland bij Nuon Sales Force (NSF), was zestien jaar zelfstandig ondernemer geweest toen hij op zoek ging naar een nieuwe baan. Waarom koos hij voor NSF? En wat vindt hij van het werk? "Verkopen zit in mijn bloed en dit leek mij een gigantisch leuke uitdaging!" Lees het volledige interview met Franz.

  Wie is Franz?

 • Waarom een salesfunctie de ideale startersbaan is!

  Als starter op de arbeidsmarkt kan het soms lastig zijn om de juiste baan te vinden. Ervaring opdoen in de sales vormt een goede basis voor jouw professionele loopbaan. Je leert jezelf kennen, maar ook omgaan met tegenslagen. Daarnaast kun je een flinke smak geld verdienen!

  Ontdek waarom

 • Sales manager, wat is dat eigenlijk?

  De titel ‘Sales Manager’ kom je tegenwoordig vaak tegen. Soortgelijke titels zijn ‘accountmanager’ of ‘sales- en accountmanager’, maar wat houden deze functies eigenlijk in? En wat doet een sales manager in zijn dagelijkse werk? Lees er hier alles over!

  Lees meer

 • Werken bij Nuon Sales Force als Teamleider

  Mike van Lierop, Teamleider B2C Utrecht, zat in het leger voordat hij bij ons kwam werken als Vertegenwoordiger buitendienst. Waarom heeft hij toen voor Nuon Sales Force (NSF) gekozen? "In het begin was ik sceptisch, maar nu kan ik mij geen leukere baan wensen." Lees het interview hier.

  Lees het interview met Mike

 • Maak je werk weer leuk: vijf tips!

  Voelt elke dag als blue Monday voor jou en ga je met tegenzin naar het werk? Tijd om er iets aan te doen! Ontslag nemen of een nieuwe baan zoeken, is altijd een optie, maar probeer eerst deze tips. Misschien is een nieuwe baan helemaal niet nodig!

  Start met deze tips

 • Werken bij Nuon Sales Force is doorgroeien

  Joop Lebbink begon 3 jaar geleden zonder saleservaring bij Nuon Sales Force als Vertegenwoordiger buitendienst en is doorgegroeid naar Verkoopleider Consumentenmarkt. Hoe heeft hij deze groei ervaren en wat vindt hij het leukste aan zijn werk? “Het is geen saaie negen tot vijf baan. “Lees zijn ervaring hier.

  Maak kennis met Joop

 • Sales tips van de beste verkopers

  Welk je beroep je uiteindelijk ook kiest, de skills die je leert tijdens een salesbaan komen overal van pas. Maar welke skills maken jou tot die ultieme sales goeroe? Lees hier de 3 sales tips van de beste verkopers van de Nuon Sales Force:

  Lees meer