header

Vertegenwoordiger buitendienst

Nuon levert gas en stroom bij ruim 2 miljoen mensen door heel Nederland. Onze Vertegenwoordigers in de buitendienst bezorgen de scherpste aanbiedingen aan de deur bij consumenten. Wij hebben doorgaans commerciële vacatures openstaan voor Vertegenwoordigers in de buitendienst. Word jij het nieuwste lid van de Nuon Sales Force familie?

Wat ga je doen als Vertegenwoordiger buitendienst voor Nuon?

Als Vertegenwoordiger buitendienst voor Nuon begin je de werkdag om 11.30 uur op kantoor met de kick-off. Tijdens deze kick-off bespreek je met het team en de teamleider de resultaten van de voorgaande dag en het doel voor de komende dag. Heb jij je target behaald? Dan krijg je de kans om jouw bonus te verdubbelen aan de hand van een bordspel. Lekker toch? Na een gezellige lunch met het team en de nodige potjes pool of darten, ga je richting het werkgebied. Heb je zelf geen auto? Maak je niet druk. Je kan altijd met een collega meerijden! Wij zorgen ervoor dat jouw iPad geladen is met potentiële klanten die je kan benaderen om een energie- en/of stroomcontract af te sluiten bij Nuon. Je werkt tot ongeveer 20.00 uur en kunt daarna lekker naar huis (als je niet met je collega’s de kroeg in duikt).

Zo ziet je werkdag eruit

09:00 – 11:30 uur: uitslapen, sporten of je kinderen naar school brengen
11:30 – 13:00 uur: Kick-off op kantoor
13:30 – 14:00 uur: Op weg naar het werkgebied met je eigen auto of met een collega.
14:00 – 20:00 uur: dan haal jij de sales binnen!

Geen saleservaring geen probleem

Saleservaring hadden we op voorhand niet allemaal. Wij investeren in jouw ontwikkeling en zorgen ervoor dat jij je doelen bereikt. We beginnen het inwerktraject met een uitgebreide basis- en pitchtraining om je op weg te helpen. Onze fieldmanagers adviseren waar nodig en uiteraard staan jouw collega’s ook voor je klaar. Na het inwerktraject helpen we zowel nieuwe als ervaren verkopers door middel van trainingen op maat en de dagelijkse kick-off. Kortom, bij Nuon Sales Force ben je in goede handen. Maak alvast kennis met onze mindset trainer Janet Herraiz.


Doorgroeimogelijkheden

Ruben (Teamleider Weesp), Ahmed (Teamleider Arnhem) en Ralph (Teamleider Zwolle): dit zijn slechts enkele namen van medewerkers die begonnen zijn als Vertegenwoordiger en daarna zijn doorgegroeid naar leidinggevende functies. Wij investeren in jouw ontwikkeling om jou beter te maken. Groei door naar posities als verkoopleider, fieldcoach, teamleider en nog veel meer.


Informele werksfeer

Wij begrijpen dat je niet alleen zoekt naar een baan, maar een way of life. Daarom geven wij jou de vrijheid om je dag zelf in te delen of zelfstandig aan de slag te gaan en ook nog je eigen salaris te bepalen. Werken is thuiskomen voor jou in de gezellige familiesfeer die heerst onder collega’s, waarmee je nog even een potje poolt of dart voordat de werkdag echt begint.


Waar kan jij voor Nuon aan de slag als Vertegenwoordiger in de buitendienst?

Wij hebben vacatures voor Vertegenwoordigers in de buitendienst openstaan in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland, Noord-Holland en Overijssel. Woon jij in één van deze provincies en denk jij dat je de Vertegenwoordiger buitendienst bent die wij zoeken? Bekijk hier onze salesvacatures.

sollicitatieprocedure nuon sales force

Interessante vacature?