Sales vacatures

header

Wij werven doorgaans voor een breed aantal sales vacatures in de regio’s Weesp, Zwolle, Arnhem en Breda. Bekijk sales vacatures voor o.a. vertegenwoordiger, verkoper, accountmanager, junior accountmanager, callcenter agent en nog veel meer. Vind nu de sales vacature voor jou!

 • HBO Starter: data & financiële administratie

  Net afgestudeerd en terug van een wereldreis? Dan zou dit wel eens een perfecte functie voor je kunnen zijn!

 • Administratief medewerker in Amsterdam

  Ben je nauwkeurig en goed met systemen? Een regelaar die overzicht bewaart en energie krijgt van strakke deadlines? Kom dan ons team versterken als administratief medewerker!

 • Vertegenwoordiger buitendienst Overijssel

  Kom jij makkelijk in contact met mensen en ben je leergierig? Werk je graag in een uitdagende omgeving met veel vrijheid? Word Vertegenwoordiger buitendienst bij Nuon in de provincie Overijssel!

 • Accountmanager buitendienst B2B Breda

  Ben jij een Accountmanager die altijd van een nee een ja weet te maken? Is het jouw missie om bestaande records te verbreken? Word Accountmanager buitendienst B2B bij Nuon in Breda!

 • Accountmanager buitendienst MKB Noord-Holland

  Geen dag is hetzelfde, want je deelt ze zelf in! Stap elke dag in jouw auto en bezoek meerdere zakelijke klanten in jouw regio. Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Noord-Holland!

 • Recruiter in Weesp

  Zie jij het als een uitdaging om in deze aantrekkende arbeidsmarkt de salestoppers uit de markt te halen? Ben jij momenteel werkzaam als recruiter of intercedent en wil jij graag bij de beste sales organisatie van Nederland werken? Dan zoeken wij jou!

 • Vertegenwoordiger buitendienst Utrecht

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je rijkelijk wordt beloond voor je prestaties? Word Vertegenwoordiger buitendienst in de provincie Utrecht!

 • Accountmanager MKB buitendienst Limburg

  Heb jij een vlotte babbel en kun je nog ijs verkopen aan een eskimo? Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in Limburg!

 • Vertegenwoordiger buitendienst Drenthe

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je rijkelijk wordt beloond voor je prestaties? Is het jouw missie om bestaande records te verbreken? Word Vertegenwoordiger buitendienst bij Nuon in de provincie Drenthe!

 • Vertegenwoordiger buitendienst team Noord-Holland

  Ben jij op zoek naar een baan waar je dagelijks met verschillende mensen in contact komt en werkplezier voorop staat? Werk je graag in een gedreven team vol enthousiaste collega’s? Word onderdeel van team Noord-Holland als Vertegenwoordiger buitendienst!

 • Vertegenwoordiger buitendienst Arnhem

  Ben jij op zoek naar een baan waar je dagelijks met verschillende mensen in contact komt en werkplezier voorop staat? Werk je graag in een gedreven team vol enthousiaste collega’s? Word Vertegenwoordiger buitendienst bij Nuon in Arnhem!

 • Vertegenwoordiger buitendienst Gelderland

  Op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en jij de vrijheid hebt om je dag zelf in te delen? Wil jij graag doorgroeien en jezelf ontwikkelen? Word Vertegenwoordiger buitendienst bij Nuon in de provincie Gelderland!

 • Vertegenwoordiger buitendienst Flevoland

  Op zoek naar een werkgever die investeert in jouw ontwikkeling en regelmatig zijn waardering uit? Word Vertegenwoordiger buitendienst bij Nuon in de provincie Flevoland!

 • Accountmanager buitendienst MKB Flevoland

  Weet jij met jouw nuchterheid de meeste gas- en elektracontracten te verkopen aan de klein zakelijke markt? Zelfs nu de energiemarkt zo onder druk ligt? Dan heb jij het commerciële doorzettingsvermogen dat wij zoeken. Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Flevoland!

 • Accountmanager buitendienst MKB Gelderland

  Heb jij minimaal 1 jaar saleservaring? En weet jij van een 'nee' een 'ja' te maken? Dan dagen wij jou uit om de huidige records te komen verbreken. Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Gelderland!

 • Accountmanager buitendienst MKB Utrecht

  Werken tijdens kantoortijden, maar wel lekker veel onderweg? Als Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon stap je dagelijks jouw auto in om aan de klein zakelijke markt in de provincie Utrecht gas- en stroomcontracten te verkopen.

 • Accountmanager buitendienst MKB Overijssel

  Is het jouw missie om bestaande records te verbreken? En ben je op zoek naar een baan waar je rijkelijk beloond wordt voor je prestaties? Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Overijssel!

 • Accountmanager buitendienst MKB Groningen

  Zelfstandig werken zonder een manager die constant meekijkt? En heb je minimaal één jaar saleservaring? Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Groningen!

 • Accountmanager buitendienst MKB Drenthe

  Met minimaal 1 jaar saleservaring én jouw commerciële instelling weet jij de meeste gas- en stroomcontracten te verkopen aan het MKB. Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Drenthe!

 • Accountmanager buitendienst MKB Zuid-Holland

  Ben jij toe aan de volgende stap in jouw salescarriére? En wil je die graag zetten bij een A-merk? Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Zuid-Holland!

 • Accountmanager buitendienst MKB Friesland

  Ben jij een echte commerciële doorzetter en heb je jouw eerste stappen al gezet in de sales? Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Friesland!

 • Vertegenwoordiger buitendienst Noord-Holland

  Sta jij met beide benen stevig op de grond en laat jij je niet uit het veld slaan? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor je. Word Vertegenwoordiger buitendienst bij Nuon in de provincie Noord-Holland!

 • Accountmanager buitendienst MKB Noord-Brabant

  Weet jij met jouw commerciële instelling de meeste energie- en stroomcontracten te verkopen aan het MKB? Dan heb jij het doorzettingsvermogen dat wij zoeken. Word Accountmanager buitendienst MKB bij Nuon in de provincie Noord-Brabant!