Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je nog vragen kan hebben voordat je wilt gaan werken bij Nuon Sales Force. Daarom hebben we alles wat je wilt en moet weten voor je op een rijtje gezet.

Gebruik het instant zoek-filter aan de rechterkant om eenvoudig te filteren, of neem contact met ons op indien je antwoord er niet bij staat.

Vervoer

Jazeker, € 0,19 per kilometer woon-werk en werk-werk verkeer. Rij je gezellig met een collega mee, dan worden deze kilometers uiteraard niet aan jou vergoed.
Bij de klein zakelijke markt kan er ook gebruik worden gemaakt van de lease-regeling. Deze regeling kan zowel inclusief als exclusief privé kilometers. Je ontvangt dan geen reiskostenvergoeding.

Als je B2C werkt, is dat niet nodig. Na de dagelijkse team kick-off, kun je met een collega meerijden. En die wil je aan het einde van de dag vast ook wel weer 'droppen' op bijvoorbeeld een station of zelf bij jouw huis.

Voor de zakelijke (B2B) markt, is een auto wel noodzakelijk. Indien je geen gebruik kan maken van je eigen vervoer, zijn er eventueel mogelijkheden voor een lease-regeling.

Training en targets

Absoluut! Als er tijdens het sollicitatiegesprek een klik is, start je met de basistraining. In anderhalve dag word je helemaal bijgepraat over de dynamische energiemarkt en de cultuur bij Nuon. Bovendien volg je een iPad-training en ontdek je hoe je onze producten effectief kunt pitchen. Let op; de basistraining volg je onbetaald en is voor de Consumentenmarkt ook onderdeel van de selectieprocedure. Een wederzijdse investering in jouw fantastische sales carrière dus!

Jazeker. Als jij groeit, groeien wij met je mee. En andersom. Als je de consumentenmarkt bedient, volg je elke dag een teamtraining van een uur. Bovendien kun je je inschrijven voor een inspirerende pitchtraining en word je in het werkveld persoonlijk gecoacht. B2B salestalent kan deelnemen aan diverse persoonlijke ontwikkeltrajecten op maat. Stilstaan is er dus niet bij!

De wekelijkse target voor de consumentenmarkt is 15 sales (B2B: 16 sales) bij een 40-urige werkweek. Werk je minder, dan wordt je target naar beneden bijgesteld. Haal je die 15 of 16 sales inderdaad, dan blinkt er flink wat bonusgoud aan het einde van de regenboog.

De eerste weken bieden wij een inwerktraject waarin je met aangepaste targets gewerkt. Afhankelijk van je functie en/of regio duurt dit inwerktraject 3-6 weken.

Geen paniek! De eerste drie weken laten we je aan de bonusstructuur snuffelen. Je wordt intensief gecoacht en krijgt allerlei tips & tricks. Haal je jouw targets na een tijdje nog niet, dan mag je deelnemen aan een inspirerende salestraining. Als dat niet helpt, ben je waarschijnlijk niet uit het juiste Nuon Sales Force verkoophout gesneden en moeten we helaas afscheid nemen.

Nuon Sales Force salaris

Je ontvangt een basissalaris en een resultaatafhankelijke bonus. Hoe meer contracten je sluit, hoe hoger en hoe sneller je bonus oploopt. Als je jouw targets behaalt, verdien je al snel een bovenmodaal salaris. Lekker! Nog meer goed nieuws? We betalen het basissalaris, de bonus èn de reiskostenvergoeding wekelijks uit. Het basissalaris voor de buitendienst is € 10,77 bruto per uur. Oftewel € 1.865,- bruto per maand als je 40 uur werkt.

Bij het behalen van je wekelijkse target + bovenstaand basissalaris, kan jouw salaris oplopen tot wel € 6.000 bruto per maand.

Elke week ontvang je het basissalaris, de reiskostenvergoeding en de behaalde bonus. Omdat de contracten administratief moeten worden verwerkt, ontvang je de bonus van vijf weken eerder.