header

Accountmanager buitendienst MKB

Nuon levert gas en stroom bij ruim 2 miljoen mensen door heel Nederland. Onze Accountmanagers in de buitendienst bezorgen de scherpste aanbiedingen aan de deur bij de zakelijke markt. Wij hebben doorgaans commerciële vacatures openstaan voor Accountmanagers MKB in de buitendienst.

Wat ga je doen als Accountmanager MKB buitendienst voor Nuon?

Na het ontbijt met je gezin en een kopje koffie start je de iPad op om te kijken in welk gebied je potentiële klanten gaat benaderen. Daarna rijd je met je lease auto (of je eigen auto waarvan we de kilometers vergoeden) naar het werkgebied. Hier benader je zelfstandig potentiële klanten met een KVK registratie op geselecteerde adressen en sluit gas- en stroomcontracten af. Samen met de klant bespreek je het gebruik en de bied je de meest passende propositie. Om 17.00 rijd je weer richting huis en ben je net op tijd thuis voor het avondeten! Eén keer per week, elke maandag, komen alle Accountmanagers bij elkaar op kantoor om de resultaten te bespreken en tips & trucs uit te wisselen.

vacature accountmanager buitendienst MKB sales


Zo ziet je werkdag eruit

7.30 – 8.30 uur: Ontbijten met je gezin of partner
8.30 – 9.00 uur: Vanuit huis direct op weg naar het werkgebied met je leaseauto of je eigen auto
9.00 – 12.00 uur: In gesprek met zakelijke klanten over de meest voordelige gas- en stroomcontracten van Nuon
12.00 – 13.00 uur: Lunchen op een plek naar keuze
13.00 – 17.00 uur: de laatste sales van de dag binnenhalen

Bepaal je eigen salaris

Het salaris van een Accountmanager buitendienst MKB is een combinatie van een vast basissalaris en een resultaatafhankelijke bonusstaffel. Bij het behalen van je target kan jouw salaris oplopen van € 3000,- tot € 6000,- bruto per maand. Hoe meer contracten je verkoopt, hoe hoger jouw bonus. Je hebt dus helemaal zelf in de hand wat er op jouw rekening wordt gestort. Ideaal toch?

Eén van onze accountmanagers omschrijft werken bij Nuon Sales Force als volgt:

"Eigen baas in loondienst, dat is wat ik ben. Door vanuit huis direct mijn prospects te bezoeken heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Mijn ervaring als ondernemer komt hierbij goed van pas. Daardoor weet ik ondernemers op de juiste manier te prikkelen en overtuigen van de voordelen van Nuon."

Waar kan je voor Nuon werken als Accountmanager buitendienst?

Wij hebben vacatures voor Accountmanagers in de buitendienst openstaan in de provincies Noord-Brabant, Drenthe, Utrecht, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel en Zuid-Holland. Woon jij in één van deze provincies en denk jij dat je de Accountmanager buitendienst MKB bent die wij zoeken? Bekijk hier onze salesvacatures.

sollicitatieprocedure accountmanager mkb buitendienst nuon sales force

Interessante vacature?