header

Callcenter medewerker outbound

Nuon levert gas en stroom bij ruim 2 miljoen mensen door heel Nederland. Onze Callcenter medewerkers outbound benaderen de zakelijke markt telefonisch met de scherpste aanbiedingen voor gas en stroom. Wij hebben doorgaans commerciële vacatures openstaan voor Callcenter medewerkers outbound.

Wat ga je doen als Callcenter medewerker outbound?

Als Callcenter medewerker outbound benader je telefonisch potentiële klanten met een KVK registratie om ze van een goede energiedeal te voorzien. Jouw teamleider, Frank of Tim, zorgt ervoor dat aan het begin van iedere dag leads voor je klaar staan om te benaderen. Lees in dit interview met Latifa hoe het is om te werken als Callcenter Medewerker outbound bij Nuon Sales Force.

Ontwikkel je saleskills

Wij investeren in jouw ontwikkeling en zorgen ervoor dat jij je doelen bereikt. We beginnen het inwerktraject met een uitgebreide basis- en pitchtraining om je op weg te helpen. Jouw teamleider adviseert waar nodig en uiteraard staan jouw collega’s ook voor je klaar. Na het inwerktraject helpen we je door middel van trainingen op maat en de dagelijkse kick-off. Kortom, bij Nuon Sales Force ben je in goede handen. Maak alvast kennis met onze mindset trainer Janet Herraiz.

Informele werksfeer

Wij begrijpen dat je niet alleen zoekt naar een baan, maar een way of life. Daarom geven wij jou de vrijheid om je dag zelf in te delen of zelfstandig aan de slag te gaan en ook nog je eigen salaris te bepalen. Werken is thuiskomen voor jou in de gezellige familiesfeer die heerst onder collega’s, waarmee je nog even een potje poolt of dart voordat de werkdag echt begint.

Bepaal je eigen salaris

Als Callcenter medewerker krijg je naast een basissalaris ook resultaatafhankelijke bonussen. De bonussen zijn netto bedragen die je salaris binnen korte termijn kunnen vergroten. Hoe meer contracten jij verkoopt, hoe hoger jouw salaris. Ideaal toch?!

Waar kan jij aan de slag als Callcenter medewerker outbound?

Wij hebben vacatures openstaan voor Callcenter medewerkers outbound in Weesp en Arnhem. Woon jij binnen een straal van 30 km van deze locaties en heb jij ervaring als Callcenter medewerker outbound? Bekijk hier onze Callcenter medewerker outbound vacatures.

sollicitatieprocedure callcenter medewerker outbound nuon

Solliciteer voor deze functie

Interessante vacature?