Liever buiten werken? Check hier de leukste beroepen waar je buiten werkt!

Honderdduizenden mensen volgen elke dag hetzelfde ritueel: opstaan, douchen, aankleden en vervolgens met de auto of de fiets naar kantoor. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar kantoorbanen zijn niet voor iedereen weggelegd.Hoe zou het zijn als je lekker buiten kunt werken? Helaas zijn er weinig leuke beroepen waar dit het geval is. Maar niet getreurd, wij hebben de leukste banen waar je buiten werkt op een rijtje gezet!
  • 14/09/2017
  • door Nuon Sales Force
  • Ontdek de leukste banen

Buiten werken in de bouw

Metselaar, aannemer, bouwinspecteur, timmerman: genoeg opties om buiten te werken in de bouw! 1 ding is zeker: als je in de bouw werkt heb je geen standaard negen tot vijf baan en heb je de mogelijkheid om lekker buiten te werken!

Buiten werken als glazenwasser

Niet bang voor hoogte? Misschien is werken als glazenwasser dan wel iets voor jou! Je bent de hele dag buiten en werkt veelal alleen of met zijn tweeën. Belangrijk voor deze functie is wel dat je fysiek in een goede conditie bent, anders wordt het erg pittig ;)

Buiten werken als (wijk) agent

Eerlijk is eerlijk; als wijkagent zit je ook gedeeltelijk op kantoor maar je bent ook zeker buiten! Ben jij sociaal, hou jij van problemen oplossen en wil jij je sterk maken voor je buurt? Wellicht is het werken als wijkagent dan wel iets voor jou!

Buiten werken als hovenier

De hele dag buiten met je handen in het groen: klinkt goed? Als hovenier ben je écht de hele dag buiten. Schuttingen plaatsen, bloemen planten, bestrating aanleggen, bomen snoeien…kantoor, wat is dat? ;)

Buiten werken als boer

Ben jij niet vies van hard werken en vind je het niet erg om alleen aan het werk te gaan? Misschien is werken als boer in de groente- en fruitteelt of veeteelt iets voor jou! Een boerenbedrijf draait zeven dagen per week, 24 uur per dag: hard werken dus!

Buiten werken als boswachter

Een beroep voor de individualistische natuurliefhebber: boswachter! Je bent praktisch de hele dag alleen en loopt je ronde in het bos. Jij zorgt ervoor dat het bos in goede staat blijft en zorgt voor de ontwikkeling van het gebied.

Buiten werken als archeoloog

Eerlijk is eerlijk: je moet wel flink aantal jaren hebben gestudeerd, maar het werken als archeoloog is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Maar niet getreurd: ook als je niet gestudeerd hebt, kun je in de archeologie werken als veldtechnicus. Een veldtechnicus ondersteunt de archeoloog in zijn werkzaamheden. De ideale buiten baan dus!

Buiten werken als D2D verkoper

Als verkoper ben je continu buiten: je hebt veel vrijheid en gaat op pad om potentiële klanten te bezoeken. Werken in je eigen tempo met veel zelfstandigheid én in de buitenlucht. Klink interessant? Bekijk dan onze vacature verkoper consumentenmarkt!